Voita vuoden WhopperitVuoden maukkain kilpailu - voit voittaa Whopperit koko vuodeksi

Mitä jos herkuttelisit seuraavan vuoden herkullisten hampurilaisten parissa tai vaihtoehtoisesti kutsuisit jengin kasaan nauttimaan maukkaita liekillä grillattuja Whoppereita? Osallistuminen on vain muutaman askeleen päässä, joten älä anna kuolan valua pelkästä ajatuksesta, vaan ryhdy hommiin.

1. Lataa Restis sovelluskaupastasi

Appstore

Google play

2. Tee tilaus ja maksa Restis-sovelluksessa

3. Kaikki 1.4. - 30.6. välisenä aikana Restiksessä ostoja tehneet asiakkaat ovat mukana arvonnassa, jossa voit voittaa vuoden Whopperit (= 52 Whopper-ateriaa)

ps. jokainen Restis-ostosi toimii yhtenä arpakuponkina, joten mitä useammin ostat niin sitä todennäköisempi voittosi on!

Arvonnan säännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestää Restel Fast Food Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”), Hämeentie 19, 00500 Helsinki. Y-tunnus: 2538302-8.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity millään tavalla Facebookiin. Arvontaan osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta.

OSALLISTUMISKELPOISUUS JA AJANKOHTA

Arvontaan voivat osallistua Restis-mobiilisovelluksen ladanneet ja sen kautta aikavälillä 1.4.-30.6.2019 ostaneet kaikki luonnolliset henkilöt.

Arvontaan eivät voi osallistua Restelin työntekijät tai arvonnan järjestelyiden kanssa tekemisissä olleet henkilöt.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua vain lataamalla ja ostamalla Restis-mobiilisovelluksen kautta 1.4.-30.6.2019 välisenä aikana.

Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja vilpillisen toiminnan seurauksena.

PALKINTO

Arvonnan palkinto on 52 Whopper-ateriaa, jotka voidaan lunastaa Restelin Burger King ravintoloissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi vaihtaa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle ellei Järjestäjän kanssa toisin sovita.

Arvonta suoritetaan 31.8.2019 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin sisällä voitosta ilmoittamisesta, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja ja olla palkitsematta arvonnan ensimmäistä voittajaa. Korvaavaa voittajaa koskevat samat säännöt kuin alkuperäistäkin voittajaa. Palkinnon perille saattamisesta sovitaan voittajan kanssa erikseen.

ARVONNAN PÄÄTTÄMINEN

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonta milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta.

ARPAJAISVERO

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron arvontapostauksessa ilmoitetuista palkinnoista.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevien palkintojen määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa osallistujille eikä palkinnon voittaneelle seurueelle arvonnasta aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta riippumatta siitä, miten ne ovat syntyneet. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

ARVONTASÄÄNTÖJEN SITOVUUS

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Koska arvontaan osallistuminen edellyttää Restiksen käyttöä, arvontaan osallistuminen edellyttää siis Restiksen käyttöehtojen ja asiakasrekisteriselosteen hyväksymistä.

Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etunimi ja kaupunki arvontapostauksessa voittajan julkaisemisen yhteydessä.