Restel Tapahtumaravintolat uudisti ilmeensä ja panostaa ensiluokkaiseen palveluunUudella raikkaalla ilmeellä Restel Tapahtumaravintolat haluaa viestiä kumppaneilleen ja asiakkailleen ydinosaamisalueistaan: tapahtumien yhteydessä tarjottavista laadukkaista palveluista ja tarjoiluista. Tukeakseen osaamisalueitaan, Restel Tapahtumaravintolat lanseerasi aitioiden uuden PREMIUM-paketin.

Restel Tapahtumaravintoloiden uudessa logossa yhdistyy ketjun ydinosaamisalueet: tarjoilut ja tapahtumat eli Food&Events. Uudella logolla ja visuaalisella ilmeellä Restel Tapahtumaravintolat haluaa viestiä asiakkailleen laadukkaasta kumppanuudesta tapahtumien yhteydessä. Uuteen ilmeeseen haettiin raikkautta ja muotoa, joka soveltuu sekä eri tapahtuma-areenoille että erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouspalveluihin, konsertteihin, jääkiekko-otteluihin sekä yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

”Food&Events on enemmän kuin logo, se on meidän identiteetti. Uudella ilmeellä haluamme viestiä asiakkaille, että he ovat laadukkaan ruoan ja mielenkiintoisten tapahtumien äärellä. Haluamme omalta osaltamme tukea mieleenpainuvia tapahtumia, ja ruoka on isossa osassa tätä kokonaisuutta”, kertoo Restel Tapahtumaravintoloiden tuotepäällikkö Pia Helin.

Uusi ilme on otettu käyttöön asteittain keväästä 2018 alkaen. Kokonaisuudessaan uusi ilme tuli käyttöön syksyllä 2018. Ilmeuudistus on toteutettu mainostoimisto Monikon kanssa.

PREMIUM-palvelukokonaisuus Sinua varten

Laadukas ruoka ja sujuva palvelu ovat Restel Tapahtumaravintoloiden kulmakiviä. Tästä kertoo esimerkiksi aitiopalveluiden jatkuva kehitystyö, joka konkretisoitui syyskuussa 2018 lanseeratulla PREMIUM-palvelulla. Aitioiden PREMIUM-palveluun sisältyy ensiluokkaisten tarjoiluiden lisäksi hovimestari, joka palvelee aitiovieraita koko tapahtuman ajan. Hovimestari varmistaa, että tilaisuus sujuu suunnitelmien mukaan ja auttaa kaikissa järjestelyissä aina paikalle saapumisesta ja ohjelmasta kotimatkajärjestelyihin asti. 

”Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että palvelumme ja tarjoamamme ruoka on ensiluokkaista. Haluamme olla tapahtuma-areenoille luotettava kumppani, joka kuuntelee asiakkaidensa toiveita”, kertoo Restel Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne.

Restel Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa ja Helsingin Musiikkitalossa. Restel Tapahtumaravintoloihin kuuluu myös Helsingin Töölön ravintolahelmi, Mestaritalli.