Tampereen jäähalli


Keltinkatu 2, 33530 Tampere

Tampereen jäähallissa on uutta ja vanhaa juuri oikeassa suhteessa.

Vuonna 1965 valmistunut Tampereen jäähalli on Suomen ensimmäinen jäähalli. Halli on molempien legendaaristen joukkueiden, Tapparan ja Ilveksen, kotikenttä. Hallin monipuoliset tilat sopivat loistavasti vieraiden kestitsemiseen. Kiekosta voi nauttia tyylikkäästi aitioissa tai vaikkapa vauhdikkaasti pubissa.

Ravintolapalvelut

Tampereen johtavien jääkiekkojoukkueiden kotihallissa tunnelma on toisinaan käsin kosketeltava. Kiekko-otteluiden tiiviistä tunnelmasta voi nauttia hallin tyylikkäissä aitioissa tai rennosti pubin puolella. Restelin ravintoloissa ruokaa ja juomaa on tarjolla moneen makuun ja monessa eri ravintolassa. Aitiopaikkoja hallissa on 21, joihin voit varata tarjoilut ennakkoon Tampereen jäähallin myyntipalvelusta.

Ravintola Mario’s

Mario's tarjoaa myös loistavat puitteet illalliseen ottelun lomassa.

Tutustu ruokalistaan (PDF) »
Katso lounaslista tästä »

Aitiot

Legendaarisen Hakametsän jäähallin aitioissa nautit kiekkotunnelmasta laadukkaan ruoka - ja juomatarjoilun parissa. Kysy lisää tarjoiluista myyntipalvelustamme, autamme mielellämme suunnittelemaan teille toiveidenne mukaisen tarjoilukokonaisuuden. Aitioiden juoma- ja ruokatarjoilut tilataan etukäteen ja tilaukset tulee olla perillä viimeistään 4 arkipäivää ennen tapahtumaa. Tilauksen voi tehdä sähköpostilla ravintolat.tampereenjaahalli@restel.fi.

Aitiomenu (PDF) >>
Aitioinfo (PDF) >>

Lisätietoja aitioiden vuokrauksesta saat Ilvekseltä tai Tapparalta.

Pöytävaraukset, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Myyntipalvelu 
ravintolat.tampereenjaahalli@restel.fi
Puh. 040 344 0510

Ravintolapäällikkö
Henna Rajamäki
henna.rajamaki@restel.fi
Puh. 040 344 0507

Keittiöpäällikkö 
Jani Putula
jani.putula@restel.fi
Puh. 040 3440 501

Ravintoloiden Oiva-raportit »

Yhteystiedot

Osoite:Keltinkatu 2, 33530 Tampere
Puhelin:040 344 0510