Musiikkitalo


Mannerheimintie 13 a, 00100 Helsinki

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka. Musiikkitalo on täynnä tapahtumia, aamusta iltaan. Tervetuloa – sellaisena kuin olet!

Pääkaupunkiseudun paraatipaikalla sijaitseva korkeakulttuurin kehto tekee jo puitteillaan tilaisuudestasi unohtumattoman. Useat erikokoiset ja muunneltavat tilat takaavat sen, että Musiikkitalossa voi järjestää monenlaisia tapahtumia aina pienistä kokouksista suuriin gaalakonsertteihin. Taidolla valmistetut, laadukkaat tarjoilumme tekevät tapahtumasta entistäkin mieleenpainuvamman elämyksen.

Musiikkitalon ravintolat 

Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaa Restel Tapahtumaravintolat, jonka ammattilaiset loihtivat herkulliset tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Musiikkitalolla vieraitamme palvelevat suosittu ja avara kahvilamme, joka on tunnettu erityisesti laadukkaista pienpaahtimokahveistaan sekä viihtyisä lounasravintolamme, jossa tarjoilemme myös kasvisruokaa. Kesäaikaan asiakkaitamme palvelee aurinkoinen terassimme, jossa nautitaan kotimaisista herkuista ja raikkaista juomista. 

Musiikkitalon terassin aukioloajat:

  • Ti-La klo 12-21
  • Torstaisin Radio Helsingin Kesälive: VAPAA PÄÄSY – palvelemme klo 22 asti

Ikimuistoisiin tilaisuuksiin tarjoamme useita eri kokoisia tiloja, kuten tyylikkään klubiravintolamme sekä upeilla näköaloilla varustetun terassilämpiön. Tutustu tarkemmin ravintolapalveluihimme sekä upeisiin tiloihimme.

Lounas 

Lounas tarjolla arkisin kello 11–14. Katso lounaslista »

Konserttitarjoilut

Herkulliset tarjoilumme kruunaavat konsertin ja kulttuurielämyksen. Tilaa tarjoilut etukäteen ja nauti elämyksestä sekä kiireettömästä väliajasta. Voit nauttia tarjoilustamme toiveidesi mukaisesti ennen konserttia, väliajalla tai konsertin jälkeen. 

Tutustu herkullisiin konserttitarjoiluihimme tästä »

Varaukset, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Tarjoilut tilaisuuksiisi tuottaa ammattitaitoinen ja ystävällisesti palveleva Restel Tapahtumaravintolat. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan ikimuistoisen tilaisuuden toiveittesi mukaan. Tavoitat meidät puhelimitse 020 762 4862 tai sähköpostitse ravintolat.musiikkitalo@restel.fi. Olemme avoinna ma–pe klo 8–17.

Ravintoloiden Oiva-raportit »

Yhteystiedot

Osoite:Mannerheimintie 13 a, 00100 Helsinki
Puhelin:020 762 4862

Aukioloajat:
Ma:08:00 - 17:00
Ti:08:00 - 17:00
Ke:08:00 - 17:00
To:08:00 - 17:00
Pe:08:00 - 17:00
La:suljettu
Su:suljettu