Metro Areena


Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo

Espoo Metro Areena on moderni ja viihtyisä monitoimiareena. Pieni kun tarvitaan pientä ja suuri kun tarvitaan suurta. Tilaisuuksien sydän ja keskipiste on Areena, joka muuttuu joustavasti 500 hengen yritystapahtumasta 7500 hengen konserttiin.

Espoo Metro Areena on rakennettu nykytrendin mukaisesti helposti muunneltavaksi urheilun ja viihteen monitoimiareenaksi. Hallin yleisökapasiteetti vaihtelee tilaisuuksien mukaan, jääkiekko-ottelussa kiinteitä istumapaikkoja on n. 7000 ja konserteissa katsojakapasitetti vaihtelee 7000-9000 välillä. 

Ravintola- ja kokoustilat sekä aitiot

Helposti muunneltava Areenataso on pieni, kun tarvitaan pientä ja suuri, kun tarvitaan suurta. Monipuoliset ravintolatilat mahdollistavat erityyppisten tilaisuuksien järjestämisen. 

Tutustu ravintolatiloihin tästä » 
Tutustu kokoustiloihin ja aitioihin tästä »

Ravintolapalvelut

Tarjoamme kaikenkattavat kokous- ja juhlapalvelut tarjoiluista ja kokousohjelmista lähtien. Anna meidän järjestää yrityksellesi tai yksityisseurueellesi unohtumaton kokous, tuotelanseeraus, gaala tai bileet – ota yhteyttä ja sovi tutustumiskäynti!  

Koe herkullisempi tapahtumaelämys yhdistämällä tapahtumaan ruoka- tai aitiopaketti. Kaikista pöydistämme on näkymät lavalle.  

Pöytävaraukset, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Myyntipalvelu
myynti.metroareena@restel.fi 
Puh. 020 799 4010 (0,59 €/min + pvm/mpm)

Ravintolatoimenpäällikkö
Riku Haajanen 
riku.haajanen@restel.fi
Puh. 0400 396 334 

Ravintoloiden Oiva-raportit »

Yhteystiedot

Osoite:Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo
Verkkosivusto:http://metroareena.fi