Hartwall Arena


Areenankuja 1, 00240 Helsinki

Hartwall Arena Helsingin Länsi-Pasilassa on koko kansan urheilu- ja elämyskohde. Areena tunnetaan Jokerien kotihallina ja Suomen suosituimpien tapahtumien pitopaikkana. Monipuolinen ravintolamaailma palvelee kävijöitä jokaisessa tapahtumassa.

Jääkiekkofanit tuntevat Arenan Jokerien kotihallina. Arenalla nautitaan Suomen suosituimpien tapahtumien tunnelmasta huippuunsa hiottujen ravintolapalveluiden kera.

Hartwall Arenan ravintolamaailma palvelee kävijöitä jokaisessa tapahtumassa ja valikoimasta löytyy tarjontaa kaikille aisteille aina pikkusuolaisesta illalliseen ja kuohujuomasta konjakkiin. Tapahtumien välillä Hartwall Arena palvelee yritystilaisuuksien, kokousten, seminaarien ja yritysjuhlien järjestäjiä. Muuntuvien tilojen ansiosta ryhmäkoolla ei ole rajoituksia. 

Ravintola- ja kokoustilat sekä aitiot

Tapahtumien välillä Hartwall Arena palvelee yritystilaisuuksien, kokousten, seminaarien ja yritysjuhlien järjestäjiä. Hartwall Arena pitää sisällään useita erilaisia tiloja kokous- ja yritystilaisuuksien järjestäjille, ja muuntuvien tilojen ansiosta ryhmäkoolla ei ole rajoituksia. 

Tutustu areenan tiloihin ja aitioihin tästä »

PREMIUM-aitiopaketti

Tuomme elämyksen aitioosi.

Koe aivan uudenlainen aitioelämys Hartwall Arenan viihde- ja urheilutapahtumissa. Sinua ja vieraitasi palvelee aitiossanne oma hovimestari koko tilaisuuden ajan. Tilaisuuden herkulliset ja näyttävät ruoka- ja juomatarjoilut on suunniteltu iloiseen ja rentoon yhdessäoloon, jolloin Sinä ja vieraasi voitte keskittyä tapahtumasta nauttimiseen. Aitiohovimestari ei ole pelkästään ensiluokkainen tarjoilija. Hän hoitaa ennakkovalmistelut toiveidesi mukaisesti sekä varmistaa, että tilaisuus onnistuu sovitusti.

PREMIUM-paketti sisältää:
  • Oman hovimestarin, joka palvelee aitiovieraita koko tapahtuman ajan.
  • Herkulliset ja näyttävästi esille laitetut ruokatarjoilut.
  • Hovimestarin sovitusti toteuttamat ottelukilpailut tai muun ohjelman aitiovieraille.
  • Halutessanne hovimestarin vieraille hakkimat muistot tapahtumasta.
  • Hovimestarin hoitamat kotimatkajärjestelyt tai vaikka jatkot.

PREMIUM-palvelua on tarjolla rajoitetusti ennakkoon tilattuna. Varmista heti oma hovimestarisi seuraavaan tapahtumaan. Ole yhteydessä myyntipalveluumme niin kerromme lisää.

Niemi Center

Hartwall Arenan lisärakenus, Niemi Center, tarjoaa 2 800 m2 tilaa kolmessa eri kerroksessa. Moderni Niemi Center palvelee tapahtumavieraita, kokousjärjestäjiä sekä yritysjuhlan viettäjiä.

Tutustu Niemi Centeriin tästä »

Ravintolapalvelut

Hartwall Arenan monipuolinen ravintolatarjonta hakee vertaistaan. Ravintoloista löytyy sopiva jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen makuun. Herkuttele rauhassa tai pikaisesti ja ota väliin drinkki tai taukohörppy. Nautit saman katon alla niin kotiruoat, gourmet-annokset kuin hodarit. Arenan aitioissa voit nauttia yhtä aikaa tapahtumasta ja herkullisista tarjoiluista.

Tutustu ravintoloihin tästä »

Pöytävaraukset, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Myyntipalvelu 
ravintolat.hartwallarena@restel.fi
Puh. 020 419 4101

Ravintolatoimenjohtaja
Anne Nyberg
anne.nyberg@restel.fi
Puh. +358 50 5400 220

Ravintolapäällikkö
Jari Pursiainen
jari.pursiainen@restel.fi
Puh. 020 419 4100

Keittiöpäällikkö
Marko Ulmanen
marko.ulmanen@restel.fi
Puh. 020 419 4102
+358 40 733 8990

Myyntipäällikkö
Helena Vesa
helena.vesa@restel.fi
Puh. +358 40 738 2481 

Ravintoloiden Oiva-raportit »

Yhteystiedot

Osoite:Areenankuja 1, 00240 Helsinki