Avoimet työpaikat hallinnossa ja tukitoimissa


Restel

Team Lead - Food&Events, Tapahtumaravintolat

Hakuaika päättyy 26.9.2019

Oletko syntynyt myymään ja neuvottelemaan parhaasta tapahtumasta ja asiakaspalvelusta? Vakuutatko asiakkaasi ja työkaverisi  tarttuvalla innokkuudellasi? Sytytkö monipuolisesta koordinaattorin työstä?? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä; olet juuri se oikea! Food&Events, Tapahtumaravintolat etsivät nyt ravintolamyynnin palvelukoordinaattoritiimin vetäjäksi innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä

Team Leadiä - Food&Events, Tapahtumaravintolat

Vastuualueesi

Tärkein tehtäväsi on toimia Musiikkitalon tapahtumaravintolapalveluiden myyntipalvelussa BtoB ja BtoC myyntityössä ja huolehtia päivittäisestä asiakaspalvelun toimivuudesta. Lisäksi otat haltuusi koko ketjun palvelukoordinaattoritiimin (5 hlöä) ja pääset vaikuttamaan niin myynnin prosesseihin kuin asiakaskokemuksen kehittämiseen. Päivittäisessä työssäsi hoidat kokousten, yritys- ynnä muiden tilaisuuksien tarjouksia, vahvistuksia ja tilauksia. Huolehdit tapahtumien väliaikatarjoilujen, pöytävarausten ja muiden ravintolatilausten speksit kuntoon, jotta tarjoilu- ja keittiöhenkilökunnan on mutkatonta ja selkeää toteuttaa asiakkaille hienoja elämyksiä. Neuvottelet asiakkaiden kanssa sujuvasti niin kasvotusten kuin puhelimitse. Etsit yhdessä koko tapahtumaravintolamyyntitiimin kanssa uusia keinoja ravintolamyynnin kasvattamiseksi ja hoidat luontevasti jo olemassa olevia asiakkuuksia.

Menestyksen avaimet

Jotta onnistuisit tehtävässäsi, sinulla tulee olla kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutoiminnoista ja olet tottunut käyttämään erilaisia IT-sovelluksia ja ohjelmia, kuten MS Officea ja Sales Forcea. Lisäksi esimiestaidoista ja työskentelystä ravintopalveluiden parista on etua. Kaupallinen koulutus (esim. AMK) antaa hyvät eväät tässä työssä menestymiseen. Asiakaskuntamme koostuu niin suomalaista kuin kansainvälisistä asiakkaista, joten edellytämme sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa, ruotsi on suuri plussa.

Suhtaudut ennakkoluulottoman intohimoisesti myyntityöhön ja elämyksellisten tapahtumien luomiseen. Ymmärrät, että parhaat tapahtumat suunnitellaan yhdessä asiakkaiden ja muun tiimin kanssa. Sinusta löytyykin draivia työskennellä aktiivisesti osana koko myyntitiimiä ja monipuolinen sidosryhmätyöskentely on sinulle luontevaa ja mielekästä. Olet taitava tiimihengen nostattaja ja osaat myös kuuntelemisen taidon.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa niin koko Musiikkitalon asiakaskokemukseen kuin Food&events myyntitiimin kehitykseen. Tarjoamme monipuolisen työn innostavassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpisteesi sijaistee upeissa puitteissa Helsingin Musiikkitalolla.

Lisätietoa ja hakemuksesi

Tunnistitko itsesi ilmoituksesta ja innostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta - mitä pikimmin, sitä parempi. Lähetäthän meille kuvallisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 27.9.2019 osoitteeseen sales@restel.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tapahtumaravintoloiden myyntiryhmän päällikkö Ville Pelamo puh. +358 400 358 275 ville.pelamo@restel.fi