Avoimet työpaikat hallinnossa ja tukitoimissa


Restel

Markkinointipäällikkö, Burger King Suomi, Restel Oy

Hakuaika päättyy 14.5.2019

Kingit markkinoinnin ammattilaiset hoi!

Nyt on aika tarttua tähän mahdollisuuteen: Etsimme BURGER KING® -ketjulle markkinointipäällikköä kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan brändistä ja sen kehityksestä yhdessä operatiivisen liiketoiminnan kanssa Suomessa. Kingin markkinointipäällikön liidattavana on mm. markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyökumppaneiden kanssa, budjetointi, olemassa olevan tuoteportfolion ylläpito ja kehittäminen sekä uusien tuotteiden konseptointi.

Ketju kasvaa hurjaa vauhtia ja meininki on tietenkin kingiä! Etsimme markkinoinnin ammattilaista, joka liekittyy vauhdista, tekemisen meiningistä ja yhdessä tekemisestä. Innostumme täysin, jos ymmärrät ja osaat kampanjointia, markkinoinnin automaatiota sekä tunnet ja taidat teköälyn hyödyntämismahdollisuuksia! Erittäin kingiä olisi, jos Sinulta löytyy vahvaa taustaa ketjutoiminnasta kuluttajabrändin osalta.

 

Vinkit ja kiinnostuneet huikkaukset otetaan iloiten vastaan! Lisätietoa Burger Kingin ketjujohtaja Siru Kalpiolta  (s-postitse). Yhteydenotot/Vapaamuotoiset hakemukset s-postitse Sirulle siru.kalpio@restel.fi ti 14.5. mennessä.

Odotamme innolla kuulevamme Sinusta! Työpaikka sijaitsee Helsingissä, Hämeentie 19.