Avoimet työpaikat hallinnossa ja tukitoimissa


Restel

Area Restaurant Lead (Vantaa-Kouvola-Hämeenlinna), Burger King

Hakuaika päättyy 16.12.2018

Haluatko olla mukana rakentamassa valtakunnan kattavaa BURGER KING -verkostoa ja olla mukana luomassa Kingejä tarinoita? Oletko kokenut palvelualan esimies ja halukas oppimaan uutta?

Haemme BURGER KING® Area Restaurant Lead -aluevastaavaa Vantaa-Kouvola-Hämeenlinna -alueelle

Aluevastaavana johdat vastuualueesi ravintolapäälliköitä Restelin ja BURGER KING® arvojen, strategian sekä konseptin mukaisesti. Vastaat siitä, että suunnitellut tulos-, tehokkuus – ja laatutavoitteet toteutuvat oman alueesi ravintoloissa.

Aluevastaavan avaintehtävät omalla vastuualueellaan

·         Johtaa ravintoloita kohti tuloksellista ja BURGER KING® konseptin mukaista toimintaa

·         Huolehtii yhdessä alueen ravintolapäälliköiden kanssa, että kunkin ravintolan henkilökunnan määrä ja tuntirakenne on riittävä ja tarkoituksenmukainen

·         Valmentaa ravintoloita myyntityössä sekä asiakaspalvelussa

·         Valmentaa työntekijöitä kasvamaan esimiesroolissa ja eteenpäin urallaan

·         Huolehtii ravintoloiden työntekijöiden työtyytyväisyydestä ja osaamisesta

·         Valvoo, että ravintoloissa toimitaan lakien ja asetusten, työehtosopimusten, Restelin työsääntöjen ja –ohjeiden mukaisesti

·         Avustaa omalla alueellaan tapahtuvien uusien toimipisteiden avaamisessa

·         Jalkauttaa uusia toimintamalleja

·         Tekee aktiivisesti yhteistyötä Restelin sisäisten sidosryhmien (markkinointi, HR) kanssa

 

Menestyksen avaimet

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on, että olet tuloshakuinen, valmentava ja positiivisella asenteella varustettu esimies, joka saa aikaan ja kykenee priorisoimaan työskentelyään. Ideaalitilanteessa sinulla on useamman vuoden kokemus pikaruokaravintolan ravintolapäällikön tehtävistä, mutta se ei ole välttämätön, sillä työn perehdytyksen osana käyt BURGER KING -konseptin mukaisen työntekijä- ja vuoropäällikköperehdytyksen. Työssäsi saat tukea muilta aluevastaavilta sekä lähiesimieheltäsi ja muulta ketjujohdolta.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyvää liiketoiminnan tunnuslukujen tuntemusta ja positiivista suhtautumista Microsoft Excelin käyttöön. Työ sisältää matkustamista toimipaikkoihin omalla alueellasi, mikä määrittyy ketjun kasvun myötä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja täysiaikainen.

Lisätietoja tehtävästä saat operatiiviselta päälliköltä (Head of Operations): Olli Mäkäräinen 040-6303 140 (paras aika tavoitella on 30.11. klo 15-16, 5.12 klo 13-14 ja 12.12 klo 16-17)

Kiinnostuitko? 

BURGER KING on Suomessa osa Restel-konsernia, joten #Kingijengin lisäksi monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi, jos päätät liittyä #kingien energiseen joukkoon! Palkkauksesi asettuu noin 3800€ -> paikkeille riippuen kokemuksestasi.

 

Lähetäthän itsesi näköisen hakemuksen palkkatoiveen kera 16.12.2018 mennessä osoitteeseen olli.makarainen@restel.fi, niin olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita!